Home

In het weekend van 13 en 14 mei werden onder puike omstandigheden de onderlinge wedstrijden verzeild. Zaterdag de korte baan wedstrijd met een stevige wind uit het noordoosten. Vergezeld van een welkom zonnetje werd er fanatiek gestreden met  2 flinke kruisrakken. Winnaar op zaterdag werd Willem Amels met de Wind of Change.

Uitslagen korte baan wedstrijd

Op zondag was er iets minder wind en iets frisser en werd de 4 uur van Makkum verzeild. Door een rekenfoutje viel Sjoerd vd Bles met de Fortuna helaas buiten de prijzen, maar na herbereking stond er een respectabele 19.7 mijl in de lijst wat goed geweest was voor de 1e prijs. Jammer dat dit pas na de prijsuitreiking naar boven kwam. In elk geval een heel goed resultaat, en veelbelovend voor een volgende editie! Sjoerd en bemanning, alsnog gefeliciteerd!

Uitslagen 4 uur van Makkum

 

Openingsweekend 13 en 14 mei

Er staat een nieuw artikel over het openingsweekend onder WVM nieuws

Je moet zijn ingelogd om het artikel te zien.

De jachthaven (foto in kranten artikel) in 1967 welke toen nog niet van de WVM was.

Vanaf 1972 tot 1984 werd de haven van de gemeente Wonseradeel gehuurd.

In 1984 werd de haven gekocht en is sindsdien eigendom van de WVM.

De grote jachthaven (De huidige Marina) is veel later aangelegd.

Klik op de kop van dit artikel om het kranten artikel te zien.

De havenindeling voor 2023 is rond.

Log in als lid en je kunt onder het menu item voor leden en downloads voor leden de nieuwe indeling bekijken/downloaden.

Momenteel zijn we bij versie D (Versie A was de eerste versie met hierna een aantal wijzigingen in de versies B, C en nu dus D)

De wachtlijst is ook bijgewerkt. (versie van 20 maart 2023)