Verhuur chalet

Wist je dat het chalet op het terrein van de WVMakkum te huur is voor leden van de WVM?

Het chalet werd voorheen gebruikt door de vaste havenmeester. Daarna bleek dat het nog maar heel spaarzaam werd gebruikt. Daarom is besloten dat leden van de WVM het nu ook kunnen huren. Om zelf in te verblijven of bijvoorbeeld voor (klein-)kinderen of andere familieleden. Daarvoor is de inrichting de afgelopen jaren gerenoveerd. De meubelen, gordijnen en beddengoed zijn vervangen. Het keukengerei is aangepast en uitgebreid. De oude propaan gaskachel is verwijderd. En voor de komende tijd staat nog de overgang van gas naar elektro voor koken en douchen op het programma.

Het chalet heeft vier slaapplaatsen. Een, relatief smal, tweepersoonsbed en een stapelbed. Ben je met meer dan vier personen dan is het mogelijk een tentje naast het chalet neer te zetten. Het chalet is redelijk compleet ingericht. Inclusief koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, elektrische verwarming en linnengoed. Tegelijkertijd is de inrichting knus, maar sober. De huurprijs is daar ook naar. Per nacht betaal je € 30,- en per week € 200,-.

Voor de goede orde, honden en katten en ook roken in het chalet zijn niet toegestaan.

Als je informatie wilt voor verhuur van het chalet, dan kun je contact opnemen met bestuurslid Sjoerd van der Bles, planning, of Fokko Klok voor het beheer van de chalet.